ISTRA, VRSAR - Predivan stan u blizini centra i mora

Vrsar, Vrsar, Vrsar, Hrvatska

350.000€

3 398 €/m2

Tip

Stan

Površina

103 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
350.000€
Površina
103 m2 (3 398 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
1300m
Ažuriran
26.06.2024
ID
48104

Opis

ISTRA, VRSAR - Predivan stan u blizini centra i mora

U prodaji je predivan stan od 103 m2 smješten u Vrsaru. Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Svojom prostranošću i funkcionalnošću, ovaj stan pruža udobnost i miran životni prostor.

Pri ulasku u stan, dočekat će vas prostrani ulazni hodnik koji vodi u ostale dijelove stana. Glavna atrakcija ovog stana je veliki dnevni boravak koji je savršen za opuštanje i druženje s obitelji ili prijateljima. Povezan s blagovaonicom i kuhinjom, ovaj prostor stvara idealnu atmosferu za uživanje u obrocima i kuhanju.

Dodatni bonus ovog stana je zatvorena i osunčana prostorija koja može poslužiti kao drugi dnevni boravak, radna soba ili čak prostor za vježbanje. Ovdje se možete povući i uživati u trenucima mira i tišine.

Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe koje pružaju dovoljno prostora za udoban san i odmor. Tu je također i jedna kupaonica te još jedan zasebni WC kako bi se zadovoljile sve vaše potrebe. Dodatna prostorija u stanu omogućuje vam da spremite sve svoje dodatne stvari na jednom mjestu, održavajući prostor čistim i urednim.

Ispred stana, nalazi se natkriveno parkirno mjesto, što će vam omogućiti sigurno i praktično parkiranje vašeg vozila.

Stan je opremljen električnim centralnim grijanjem, što će vam osigurati ugodnu temperaturu tijekom hladnijih mjeseci. Također, ugrađene su dvije klimatske jedinice koje će vam pružiti osvježenje i ugodu tijekom topli

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine