ISTRA, VRSAR - Stan na odličnoj lokaciji sa pogledom na more

Vrsar, Vrsar, Vrsar, Hrvatska

340.000€

4 415 €/m2

Tip

Stan

Površina

77 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
340.000€
Površina
77 m2 (4 415 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
13.09.2024
ID
62673

Opis

ISTRA, VRSAR - Stan na odličnoj lokaciji sa pogledom na more

Upustite se u otkrivanje vrhunske udobnosti i elegancije u ovom prekrasnom stanu smještenom na rubnom djelu Vrsara, čarobnog gradića bogate povijesti i očaravajuće ljepote. Sa svojih 77m2 prostora, ovaj stan na drugom katu počastit će vas izvrsnim rasporedom prostorija koji pruža luksuzan i udoban životni prostor.

Svaki kutak stana odiše sofisticiranim šarmom, počevši od elegantnog ulaznog prostora koji vas poziva u svoj svijet elegancije i udobnosti. Odvojena kuhinja s blagovaonicom nudi prostor za pripremu ukusnih obroka, dok prostrani dnevni boravak pruža idealno mjesto za opuštanje i druženje. Osim toga, stan se sastoji od dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, stan ima i praktičnu ostavu koja će zadovoljiti vaše potrebe za dodatnim prostorom za pohranu.

Posebna čar ovog stana je predivna natkrivena terasa s nezaboravnim pogledom na more i slikoviti Vrsar, pružajući vam savršeno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili opuštanje dok uživate u zalasku sunca nad horizontom. Stan je 2024.godine potpuno renoviran i opremljen novim namještajem, što znači da ćete uživati u modernom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti materijala. Kvalitetne klime marke Toshiba osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, dok podno grijanje postavljeno u djelu gdje je keramika u stanu dodatno pridonosi vašem komforu.
Na stanu su postavljene aluminijske škure te komar

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine