BRIBIR, VILA U ZALEĐU

Vinodol, Bribir, Vinodol, Hrvatska

1.092.000€

7 280 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.092.000€
Površina
150 m2 (7 280 €/m2)
Površina placa
715
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
4000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.08.2024
ID
52965

Opis

BRIBIR, u ponudu smo dobili luksuznu vilu u mirnom okruženju. Potpuno uređena i moderno namještena, površine 150 m². Smještena na ograđenoj okućnici od 715 m² s grijanim bazenom, dječjim igralištem, parkingom za četiri vozila i stanicom za električno punjenje. U prizemlju kuće su kuhinja, blagovaona i dnevni boravak otvorenog koncepta s izlazom na natkrivenu grill terasu i pogledom na vanjski grijani bazen. Spavaća soba s kupaonom i posebna prostorija sa svom potrebnom tehnikom i perilicom. Unutarnje stubište vodi na kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaone, sauna, mali wellness te jacuzzi na terasi. Svaka soba ima izlaz na terasu i prekrasan pogled na okolinu. Dio okućnice čini mediteranski vrt sa sustavom navodnjavanja. Ova moderna nekretnina opremljena je dizalicama topline, podnim grijanjem, centralnim usisavačem, alarmom i video nadzorom, s mogućnošću upravljanja putem pametnog telefona. Povišena i ograđena pruža intimu u potpunosti.

Bribir je naselje u Hrvatskoj. Nalazi se između Novog Vinodolskog i Crikvenice, u Vinodolskoj općini. Put do Bribira od smjera mora vodi takozvana "Rajska dolina". Bribir je nekadašnje sjedište krčkih knezova - Frankopana, (sjedište Bribir i Ostrovica) sagrađen je na brijegu gdje je služio kao utvrda.
Ostaci starih zidina i gradska kula podsjećaju na vrijeme knezova Frankopana čija je četiri stoljetna vladavina ostavila duboke duhovne i materijalne tragove u Vinodolu. Svoj najveći p

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine