VINODOLSKA OPĆINA, BRIBIR, VILA S BAZENOM U IZGRADNJI

Vinodol, Bribir, Vinodol, Hrvatska

695.000€

4 088 €/m2

Tip

Kuća

Površina

170 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
695.000€
Površina
170 m2 (4 088 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
5000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.07.2024
ID
50914

Opis

VINODOLSKA OPĆINA, BRIBIR, u ponudu smo dobili vilu s bazenom u izgradnji. Nekretnina se nalazi na odličnoj mikrolokaciji, u mirnom predjelu, prirodnom okruženju, s prekrasnim pogledom na grad i more. Samostojeća kuća koja se sastoji od prizemlja i kata, stambene površine 170 m2 te lijepe i prostrane okućnice.
Prizemlje sadrži ulazni predprostor, kuhinju, blagovaonu i open space dnevni boravak, kupaonu s tuš kabinom i priključcima za perilicu i sušilicu rublja, ostava u kojoj je centralni bojler od 200l za sve kupaone. Stropni klima uređaj. Velike staklene površine omogućuju puno prirodne svjetlosti, prekrasan pogled na grad i more, izlaz iz svih prostorija na natkrivenu terasu koja je povezana sa sunčalištem i bazenom.
Unutarnje stepenice s kamenim gazištima i staklenom ogradom, povezuju prizemlje i kat u kojem se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonom.
Sobe s velikim staklenim površinama, puno prirodne svjetlosti, prekrasnim pogledom, jedna soba s vlastitom terasom, dok ostale dvije imaju zajedničku veliku terasu sa staklenom ogradom. Klima uređaj u svakoj sobi. Protuprovalna ulazna vrata, PVC stolarija s elektro pokretnim roletama i komarnicima, prvoklasna keramika i sanitarije, podno grijanje, solarni paneli samo su dio bogate opreme. U sklopu prostrane okućnice nalaze se dvorišna terasa, prostor za dodatne sadržaje, bazen sa sunčalištem, parkirni prostor za četiri vozila, stanica za električno punjenje automobila. Mirno

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine