Umag, Moderna kuća u nizu s bazenom blizina mora

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

399.000€

4 384 €/m2

Tip

Kuća

Površina

91 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
399.000€
Površina
91 m2 (4 384 €/m2)
Površina placa
66
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
52672

Opis

Istra, Umag okolica

Prodaje se moderna kuća u nizu s bazenom, u mirnom naselju na atraktivnoj lokaciji na samo 2 km od obližnjih plaža Kanegre, golf centra i Kempinski resorta. Udaljenosti od grada Umaga 5 km, Novigrada 20 km od graničnog prijelaza sa Slovenijom 7 km, aerodroma Portorož 10 km i 40 km od zračne luke Trst.

Kuća se proteže na dvije etaže površine 91,44 m2, prizemlje i prvi kat sa natkrivenom terasom u prizemlju i balkonom na katu.

Prizemlje se sastoji od ulaza, toaleta, dnevnog boravaka s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa s izlazom na natkrivenu terasu, vrt i bazen.

Na Prvom katu smješteni su hodnik, dvije spavaće sobe od kojih jedna s vlastitim balkonom s pogledom na krajolik i bazen.

Čitav objekt je opremljen s prvoklasnim materijalom: sagrađen od poroterm blok opeke s demit fasadom ugrađenim prvorazrednim pločicama i talijanskim sanitarijama. visoko kvalitetna PVC šestokomorna vanjska stolarija s ugrađenim aluminijskim roletama. Kuća je opremljena klima uređajima marke Daikin, inverter, satelitskom TV antenom, telefonskom linijom i dr.

Kuća je kompletno ograđena sa uređenim vrtom površine 66 m2. Također ima dva vlastita parkirna mjesta te se prodaje kompletno namještena i uređena.

Mirna i lijepa lokacija ograđena parcela te mnoštvo bogatih sadržaja, čini ovu nekretninu idealnom prilikom za sve koji traže lijepu uređenu i jedinstvenu nekretninu koju je moguće prilagoditi kako za obiteljski život t

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine