ISTRA, UMAG - Unikatna kamena kuća nadomak mora

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

380.000€

5 428 €/m2

Tip

Kuća

Površina

70 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
380.000€
Površina
70 m2 (5 428 €/m2)
Površina placa
50
Kat
Potkrovlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
10m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.07.2024
ID
50068

Opis

ISTRA, UMAG - Unikatna kamena kuća nadomak mora

Izuzetna nam je čast ponuditi vam ovu unikatnu kamenu kuću smještenu u starogradskoj jezgri grada Umaga, nadomak mora. Ova šarmantna nekretnina prostire se na tri etaže: prizemlje, prvi kat i potkrovlje, koje doseže visinu od gotovo 2 metra u najvišem dijelu.

U prizemlju ćete pronaći prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, idealan prostor za uživanje u opuštenim trenucima i druženju s obitelji ili prijateljima. Na prvom katu smještena je prozračna spavaća soba s nezaboravnim pogledom na more, te funkcionalna kupaonica koja je ove godine kompletnog adaptirana, pružajući moderan i udoban prostor. Također, kući pripada i jedno parkirno mjesto na obali, udaljeno samo 150 metara.

Potkrovlje kuće oduševit će vas svojom drugom spavaćom sobom koja ima krovni prozor kroz koji se pruža unikatan pogled na more. Također, ovdje se nalazi odvojeni WC i praktična ostava. Sveukupno, tlocrtna površina kuće iznosi 32 četvorna metra po etaži, čime se postiže ukupna površina od 70 četvornih metara efektivnog životnog prostora.

Ova kamena ljepotica ima nevjerojatan potencijal jer ima dozvolu za poslovno-stambenu zgradu s turističkom svrhom, kao što je restoran. U tom slučaju, postoji mogućnost dobivanja dozvole za najam terase koja se prostire uz samo more, pružajući jedinstveni doživljaj uz obalu.

Kuća je u potpunosti renovirana prije 15-ak godina, a ove godine je ponovno adapt

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine