Kuća Tinjan, 110m2

Tinjan, Tinjan, Tinjan, Hrvatska

650.000€

5 909 €/m2

Tip

Kuća

Površina

110 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
650.000€
Površina
110 m2 (5 909 €/m2)
Površina placa
717
Ažuriran
08.08.2024
ID
41865

Opis

Luksuzna vila smještena usred očaravajuće srednje Istre predstavlja savršenu kombinaciju elegancije, udobnosti i vrhunskog stila. Ova predivna nekretnina nudi vrhunski doživljaj mediteranskog načina života, pružajući istovremeno mirnu privatnost i blizinu svih važnih sadržaja.

Unutar vile, prostrani dnevni prostor s visokim stropovima i obiljem prirodnog svjetla stvara dojam prozračnosti i otvorenosti. Veliki prozori pružaju prekrasan pogled na okolne krajolike, dok kamin dodaje dozu topline i udobnosti. Savremena kuhinja opremljena je najnovijim uređajima i luksuznim detaljima, stvarajući savršeno mjesto za kuhanje i uživanje u gastronomskim čarolijama.

Spavaće sobe vile pružaju oazu privatnosti i opuštanja, a svaka ima vlastitu kupaonicu, stvarajući intimni prostor za svakog člana obitelji ili gostiju. Luksuzna oprema i pažljivo odabrani materijali dodaju dašak elegancije svakoj sobi.

Vrhunac ovog raskošnog doma je grijani bazen smješten u prekrasnom vrtu. Okružen bujnom vegetacijom i cvjetnim grmljem, bazen je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u sunčevim zrakama. Prostrane terase i vanjski prostori nude idealno okruženje za druženje s obitelji i prijateljima ili uživanje u tišini i privatnosti.

Vila je idealno pozicionirana kako bi omogućila brz pristup svim važnim sadržajima, kao i obližnjim atrakcijama srednje Istre. Sa savršenim spojem luksuza, udobnosti i izvanredne lokacije, ova vila s grijanim bazenom pruž

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine