ISTRA, TINJAN - Dvije dvojne vile na mirnoj i atraktivnoj lokaciji

Tinjan, Tinjan, Tinjan, Hrvatska

650.000€

3 869 €/m2

Tip

Kuća

Površina

168 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
650.000€
Površina
168 m2 (3 869 €/m2)
Površina placa
705
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.09.2024
ID
60698

Opis

ISTRA, TINJAN - Simpatične dvije dvojne kuće smještene u mirnom i manjem naselju nedaleko od Poreča.

Ponosno predstavljamo ove dvije kvalitetne dvojne kuće smještene na svega 17 km od poznatog i nezaobilaznog grada Poreča i njegovih uređenih plaža. Kuće se nalaze u manjem i mirnom naselju koje se sastoji većinom od obiteljskih kuća, te nekoliko kuća za odmor.

OPIS NEKRETNINA;
Svaka je kuća ukupne stambene površine od 84 m2, te svaka posjeduje okućnicu rasprostranjenu na komotnih 350m2. Organizacija prostora unutar kuća je jednaka, tako da se obje kuće dijele ne dvije etaže, prizemlje i kat.

U prizemlju kuća, na samome ulazu nalazi se predvorje koje nas uvodi prema većem open space prostoru s komotnim dnevni boravkom, blagovaonom i moderno opremljenom kuhinjom. Ovaj prostor krase veće klizne staklene stijenke kroz koje se proteže pogled i pristup prema okućnici kuće i bazenu, te većoj natkrivenoj terasi idealnoj za opuštanje s prijateljima i obitelji. U prizemlju se dodatno nalaze izdvojena gostinjska kupatila i ostava.

Unutarnjim stubištem pristupamo prvome katu, gdje su se smjestile dvije spavaće sobe u svakoj od kuća, zatim zajednička kupaonica i vešeraj. Master spavaće sobe svake od kuća, posjeduje pristup prema privatnoj terasi s koje se proteže pogled prema ostatku naselja i zelenilu.

Okućnica kuća je u potpunosti ograđena te je uređena na način kako bi održavanje bilo što jednostavnije. Svaka kuća posjeduje vlas

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine