Kringa - starina za prodaju i renovaciju

Tinjan, Kringa, Tinjan, Hrvatska

200.000€

1 176 €/m2

Tip

Kuća

Površina

170 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
200.000€
Površina
170 m2 (1 176 €/m2)
Površina placa
311
Ažuriran
05.09.2024
ID
62396

Opis

Prodaje starina za renovaciju – autentična istarska kuća s velikim potencijalom!

Kringa je malo i slikovito selo smješteno u srcu Istre, nedaleko od Pazina. Ovo naselje, koje broji tek nekoliko stotina stanovnika, predstavlja pravi dragulj ruralne Istre, gdje se tradicija, povijest i prirodne ljepote stapaju u savršenoj harmoniji. Okružena je prekrasnim prirodnim krajolikom. Valoviti brežuljci, bujne šume i plodne doline koje okružuju selo nude brojne mogućnosti za opuštanje i uživanje u prirodi. Ovdje možete uživati u dugim šetnjama, vožnji biciklom ili jednostavno u promatranju prirodnih ljepota koje ovaj kraj nudi.

Nedaleko mjesta nudimo vam jedinstvenu priliku za kupnju starine u srcu Istre, idealne za one koji žele stvoriti svoj vlastiti kutak autentičnog života u ovom prekrasnom dijelu Hrvatske. Ova kuća, smještena na dvije etaže, ima dvije sobe, a nalazi se na prostranom dvorištu s dodatnim objektima – konobom i štalom, koji pružaju široke mogućnosti za renovaciju i prenamjenu.

Kuća od 80 m2 je u izvornom stanju i zahtijeva potpunu obnovu, što vam omogućuje da je prilagodite svojim potrebama i ukusima. Možete spojiti sve ostale postojeće prostore u jedan veći stambeni objekt, čime biste dobili prostrani dom pun karaktera i povijesti. Alternativno, možete zadržati originalnu strukturu i pretvoriti konobu ili štalu u dodatne sadržaje poput gostinjskih apartmana, prostora za umjetnički studio, ili autentične istarsk

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine