Autentična kamena vila sa pogledom na more

Tinjan, Kringa, Tinjan, Hrvatska

990.000€

3 235 €/m2

Tip

Kuća

Površina

306 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
990.000€
Površina
306 m2 (3 235 €/m2)
Površina placa
1170
Udaljenost od mora
20m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
44500

Opis

Istra - Poreč okolica,

Na tržištu se nalazi jedinstvena kamena vila, smještena u malom istarskom selu samo 20 minuta vožnje od Poreča i Jadranskog mora. Ova raskošno opremljena vila prostire se na 306 m2, smještena na zemljištu od 1171 m2, s 3 prostrane spavaće sobe, 3 kupaonice te dodatnim WC-om.

Prizemlje vile oduzima dah svojom prostranom kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom opremljenim luksuznim namještajem. Tu se ističu zidani kamin, antikni lusteri, i ručno rađeni stol za objedovanje koji služi i kao biljar. Kroz staklena vrata pruža se pogled na natkrivenu terasu s panoramskim pogledom na more, šumu i livade. Na istom katu nalaze se i praonica rublja te ostava s duplim hladnjakom.

Unikatno kamenito stubište vodi na gornji kat gdje se nalaze tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i garderobom. Ovdje je također smještena natkrivena terasa koja nudi spektakularan pogled na more i prirodu oko vile. U suterenu, očekuje vas luksuzni salon s kaminom, ovalni infinity bazen s jacuzzijem te rustikalno izgrađeni vanjski tuš s vodopadom.

Vila je iznimno dobro opremljena za ugodan boravak tijekom cijele godine. Debljina kamenih zidova omogućava prirodno hlađenje tijekom ljeta, dok je za zimu osigurano centralno grijanje, podno grijanje, te dodatni kamin u dnevnom boravku. Opremljena je i najmodernijim alarmnim sustavom i daljinskom kapijom.

Vrt oko vile krase lavanda, lovori i masline koje donose vrhunsko domaće masl

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine