Svetvinčenat, moderna villa, novogradnja

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

1.600.000€

4 907 €/m2

Tip

Kuća

Površina

326 m2

Struktura

6

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.600.000€
Površina
326 m2 (4 907 €/m2)
Površina placa
1227
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
12.07.2024
ID
43927

Opis

Svetvinčenat, gradić smješten na jugu središnje Istre, jedan je od istarskih dragulja u kojem se posljednjih godina oživljava turistička ponuda posebice kroz razne manifestacije koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Krasi ga renesansni trg "Placa" sa kaštelom Morosini-Grimani, jednim od najočuvanijih primjera venecijanske arhitekture u Istri i šire.
Prodaje se nova luksuzna vila, planirana za završetak sredinom 2024, ima 326,29m² stambenog prostora na prizemlju i katu. Vila se gradi sofisticiranim materijalima i biti će opremljena vrhunskim dizajnerskim namještajem.
Unutar vile, predvorje krase veliki prozori za prirodnu svjetlost. Prostor se otvara u open space konceptu s prostranim dnevnim boravkom, blagovaonom i moderno opremljenom kuhinjom. Staklena stijena omogućava pogled na okolinu i pristup uređenom dvorištu s bazenom. Tu je i ljetna kuhinja koja može služiti kao zimska terasa.
Na prizemlju se nalazi i SPA zona s teretanom, saunom i jacuzzijem, s pristupom dvorištu. Gornji kat ima četiri spavaće sobe, od kojih su dvije master sobe s privatnim kupaonicama i terasama, a druge dvije imaju vlastite kupaonice i prozore s pogledom na bazen i okolinu. Postoji mogućnost ugradnje lifta po želji budućih vlasnika.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu pla

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine