Moderna kamena vila sa bazenom

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

1.300.000€

5 652 €/m2

Tip

Kuća

Površina

230 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
1.300.000€
Površina
230 m2 (5 652 €/m2)
Površina placa
1600
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
22.11.2022
ID
17786

Opis

Renesansni gradić Svetvinčenat, jedan je od istarskih dragulja sa bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Svetvinčenat krasi renesansni trg "Placa" sa kaštelom Morosini-Grimani, jednim od najočuvanijih primjera venecijanske arhitekture u Istri i šire. Kulturna baština Svetvinčenta je izražena sa njegovim očuvanim te iznimno cijenjenim ostacima fresaka koje se nalaze u crkvici Sv. Vincencije u blizini gradskog groblja te u crkvi Sv.Katarine. Ovaj poseban gradić s bogatom tradicijom, svojim zanimljivim i raznolikim programima od koji su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta svake godine privlači brojne posjetitelje.


Prizemlje nekretnine se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe s kupaonicama, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, te natkrivene terase koja se pruža do ljetne kuhinje s terasom, spremištem i kupaonicom. U dnevnom boravku nalazi se kamin obložen gredama i kamenom, iz dnevnog boravka izlazi se na terasu koju upotpunjuje prekrasna veliki bazen širine 5m i dužine 12m.

Do bazena nalazi se strojarnica iz koje se može upravljati svim funkcijama nekretnine i bazena (grijanje bazena, grijanje kuće, rasvjetom) te služi kao spremište.

Iz prizemlja se pružaju kamenom obložene i osvjetljene stepenice koje vode prvi kat. Na katu se nalazi još jedna prostrana spavaća soba s kupao

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine