ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna vila na mirnoj lokaciji

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

550.000€

4 166 €/m2

Tip

Kuća

Površina

132 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
550.000€
Površina
132 m2 (4 166 €/m2)
Površina placa
999
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.09.2024
ID
62872

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna vila smještena na rubnome dijelu manjeg i mirnog naselja

Renesansni gradić Svetvinčenat je jedan od istarskih dragulja s bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Savičentu krasi renesansni trg naziva Placa s kaštelom Morosini-Grimani - simbolom samog mjesta i jednim od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri.
Ovaj poseban gradić s vrlo bogatom tradicijom, svojim zanimljivim i raznolikim programima od koji su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta svake godine privlači brojne posjetitelje.

Upravo se u ovom mjestu nalazi novosagrađena moderna vila s bazenom koja svoju stambenu površinu od 132 m2 proteže kroz dvije etaže.
U prizemlju se nalazi kuhinja, dnevni boravak, jedna spavaća soba, toalet, spremište i strojarnica. Unutarnjim stepenicama stižemo na kat gdje se nalaze još dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama te velikom prostranim balkonom koji pruža pogled na zelenilo.

Kompletno je opremljena. Postavljeno je podno grijanje, toplinska pumpa - termostati touch display - moderna tehnologija daje mogućnost upravljanja svime putem mobitela.

Prekrasno uređena okućnica površine 999 m2, osim bazena s plažom sadrži i masline stare oko 40 godina. Okućnica je ograđena čime daje veću privatnost.
Ova prekrasna moderna kuća zaista je vrijedna

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine