Kuća Svetvinčenat, 131m2

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

599.000€

4 572 €/m2

Tip

Kuća

Površina

131 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
599.000€
Površina
131 m2 (4 572 €/m2)
Ažuriran
08.09.2024
ID
59040

Opis

Prodajemo prekrasnu vilu u mirnoj ulici nedaleko srednjovjekovnog gradića Svetvinčenta.

Ova moderna dvokatnica ukupne je površine 131 m2. U prizemlju se nalazi prostran open space koji obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s direktnim izlazom na plažu bazena. Tu je također smještena jedna spavaća soba, kupaonica, te prostran skladišni prostor i strojarnica.

Kat je zamišljen kao noćni dio s dvije komforne spavaće sobe, svaka sa svojom integriranom kupaonicom, te izlazom na balkon s kojeg se pruža predivan pogled na okolni prirodni krajolik i maslinik. Maslinik, koji je osvijetljen u večernjim satima, stvara poseban ugođaj i ističe prirodnu ljepotu starog drveta masline.

Okućnica se prostire na 1000 m2, uključujući prekrasan grijani bazen kvadrature 40 m2 s fluorescentnim mozaikom koji stvara posebnu atmosferu nakon zalaska Sunca. Maslinik, star 40 godina, omeđen suhozidom, dodatno uljepšava ovo imanje. Za održavanje okućnice provedeno je automatsko navodnjavanje.

Vila je napravljena kao pametna kuća s touch display termostatima povezanim na mobilne uređaje, što omogućuje bežično reguliranje grijanja i hlađenja. Kuća ima etažno podno grijanje te klima uređaje. Imanje je osigurano video nadzorom i alarmom, ograđeno je, a na ulazu je automatska kapija koja vodi na prostrani parking.

Na samo 4 kilometra nalazi se centar Svetvinčenta s trgovinama, crkvom, poštom, restoranima i kafićima. Ova vila, kateg

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine