ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna prizemnica smještena u privatnome kompleksu

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

625.000€

5 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
625.000€
Površina
125 m2 (5 000 €/m2)
Površina placa
800
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
50807

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna prizemnica vrhunskog dizajna smještena u manjem privatnom kompleksu okruženog netaknutom prirodom.

Ponosno vam predstavljamo ovu idealnu, modernu, obiteljsku prizemnicu, smještenu na jednoj od najtraženijih lokacija poluotoka Istre, poznatom Svetvinčentu. Riječ je o kvalitetnom projektu moderne prizemnice koja se nalazi u manjem privatnom kompleksu od sveukupno 7 vila. Lokacija kompleksa pomno je izabrana kako bi budući vlasnici mogli uživati u luksuzu mira i maksimalnoj privatnosti, okruženi netaknutom prirodom, uređenim poljima maslina i vinove loze.

Kompleks u kojemu se nalazi i ova vila, smješten je na svega nekoliko kratkih minuta vožnje od manjeg pitoresknog naselja poznatog kao Juršići. Izbor lokacije budućim vlasnicima osim mira i privatnosti, osigurao je i lagodan boravak u vilama, upravo zbog razloga što se sav potreban sadržaj za svakodnevni život nalazi u neposrednoj blizini.

Investitor veliku pažnju posvećuje svakome detalju tijekom izgradnje, tako se koriste jedne od najmodernijih tehnika i jedni od najcjenjenijih materijala na tržištu. Uz to, značajno se posvetila velika količina pažnje na pozicioniranje vila unutar kompleksa, kako bi svaka od njih svojim budućim vlasnicima osigurala privatnost i skrivenost od pogleda.

Sigurni smo kako ćete u ovome projektu pronaći svoj dom iz snova, kao i vrhunsku priliku za vlastitu investiciju u vidu turizma, sa sigurnim povratnom na uloženo.

OPIS NE

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine