Kuća Svetvinčenat, 179m2

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

610.000€

3 407 €/m2

Tip

Kuća

Površina

179 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
610.000€
Površina
179 m2 (3 407 €/m2)
Površina placa
796
Ažuriran
03.10.2024
ID
37985

Opis

Središnja Istra, prodajemo ekskluzivnu Villu sa bazenom na svega 8 kilometara od prekrasnog srednjovjekovnog gradića Svetvinčenta.

Ova prekrasna Villa visokokvalitetne gradnje i odlične opremljenosti koncipirana je kao katnica, ukupne površine 179 m2. Na katu se nalaze tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama a dvije imaju i izlaz na zasebne balkone sa kojih se pruža lijepi pogled na okolni krajolik. Prizemlje obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i komforan dnevni boravak sa izlazom na natkrivenu terasu gdje je smještena vanjska kuhinja i stol za blagovanje sa pogledom na prekrasnu okućnicu i bazen. U prizemlju je smješten i gostinjski toalet te još jedna en-suite spavaća soba sa direktnim izlazom na plažu bazena. Kuća je opremljena vrhunskim namještajem i uređajima te se kao takva i prodaje. Dizajn interijera i eksterijera se savršeno isprepliće sa naglaskom na prirodne materijale - drvo i kamen, čime se briše granica između vanjskog i unutarnjeg prostora te osigurava odličan ugođaj boravka u ovoj prekrasnoj Vili.

Villa je izgrađena 2018. godine te je od tada u turističkom najmu tijekom ljetne sezone. Održavana je sa velikom pažnjom te je u međuvremenu napravljena nova fasada, promijenjena kompletna bazenska tehnika i ugrađena vanjska automatska rasvjeta. Ugrađeni su i novi klima uređaji u svim prostorijama a u dnevnom boravku za dodatni ugođaj tijekom zimskih mjeseci, postavljen je i ugradbeni kamin na drva.

Okuć

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine