ISTRA, SVETVINČENAT - Neponovljiva dizajnerska vila smještena na osami

Svetvinčenat, Juršići, Svetvinčenat, Hrvatska

1.500.000€

4 950 €/m2

Tip

Kuća

Površina

303 m2

Struktura

7

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.500.000€
Površina
303 m2 (4 950 €/m2)
Površina placa
4213
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
15000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
19.09.2024
ID
57984

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT - Jedinstvena dizajnerska vila s prostranom okućnicom, smještena na osami u društvu netaknute prirode i mediteranskoga bilja.

Ponosno predstavljamo ovu ekskluzivnu dizajnersku vilu, smještenu na rubnome dijelu manjega naselja općine Svetvinčenat. Riječ je o vili koja, osim što će vas očarati svojim arhitektonskim rješenjima i organizacijom prostora, očarat će vas i svojim unikatnim stilom uređenja i kvalitetom svakog korištenog materijala.

Ova je vila uređena od strane jedne od najcjenjenijih dizajnerica interijera na području Republike Hrvatske i šire, a riječ je posebnom izričaju koji prostorije vile podiže na novu razinu luksuza, komoditeta i jedinstvenosti, dok se i dalje stvara topli osjećaj pravoga obiteljskog doma. Svaki je detalj kod uređenja vile bio pomno razmotren, a vlasnici su uz dizajnersku igru, s velikim fokusom na udobnost i jedinstvenost, uredili vilu i podarili joj poseban karakter koji mami pažnju i izvlači osmjeh na lice.

Ne propustite postati vlasnikom ove jedinstvene vile. Uputite se s nama prema ovoj izvanrednoj prilici i možda upravo ovdje, potraga za vašim idealnim obiteljskim domom, sretne sretan kraj.

OPIS NEKRETNINE:
Riječ je o visoko kvalitetnoj vili za koju je tijekom izgradnje i opremanja, fokus uvijek bio na komoditet, luksuz i jedinstvenost. Time se ova vila razlikuje od drugih, vrhunskom kombinacijom svih triju elemenata, uz dodatak nevjerojatnog personaliziranog dizajnerskog u

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine