ISTRA, SVETVINČENAT - TOP prizemnica s bazenom

Svetvinčenat, Juršići, Svetvinčenat, Hrvatska

450.000€

2 250 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

4

Grijanje

Kotlovnica na lož ulje

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
450.000€
Površina
200 m2 (2 250 €/m2)
Površina placa
750
Grijanje
Kotlovnica na lož ulje
Udaljenost od mora
9000m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
20.09.2024
ID
48321

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT - TOP prizemnica s bazenom

Renesansni gradić Svetvinčenat jedan je od istarskih dragulja sa bogatom turističkom ponudom i brojnim manifestacijama koje se održavaju u atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Svetvinčentu krasi renesansni trg sa kaštelom koji je simbolom samog mjesta.Ovaj poseban gradić s bogatom tradicijom, svojim zanimljivim i raznolikim programima od koji su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta svake godine privlači mnoge posjetitelje.

U jednom od naselja u Općini Svetvinčenat prodaje se ova moderna prizemnica ukupne stambene površine 200 m2 koja se smjestila na parceli od 750m2.
Prizemnica se sastoji od moderno uređene kuhinje s blagovaonicom i prostranog dnevnog boravka otvorenog koncepta s direktnim izlazom na terasu s bazenom i sunčalištem. Kuća ima tri spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu te još jednu zajedničku kupaonicu. Kuća posjeduje garažu za dva vozila te unutar garaže postoji i tehnička soba. Osim garaže postoji i natkriveni parking za 3-4 vozila.

Vila je u potpunosti namještena te se kao takva prodaje. Svaka prostorija je klimatizirana, ali trenutni vlasnici su osigurali i druge opcije grijanje i to kombinacijom centralnog grijanja na naftu i podnog grijanja na toplinsku pumpu.

U potpunosti ograđena okućnica uređena prirodnim zelenim biljem i skrivena od svakoga pogleda puna privatnosti nudi dovoljno p

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine