SVETI LOVREČ, KAMENA KUĆA S BAZENOM

Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Hrvatska

675.000€

4 218 €/m2

Tip

Kuća

Površina

160 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
675.000€
Površina
160 m2 (4 218 €/m2)
Površina placa
190
Grijanje
drva
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.06.2024
ID
49341

Opis

SVETI LOVREČ, u ponudi je kamena kuća s bazenom, katnica, površine 160 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja s blagovaonom te stubište koje vodi na kat. Tu su dvije spavaće sobe, svaka s kupaonom, a iz veće spavaće sobe izlazi se na balkon. Na katu se nalazi prostorija koja vodi do šterne koja se može urediti kao još jedna terasa, a orijentirana je prema mjestu.
Uz bazen nalazi se sunčalište, terasa s roštiljem i vrtna kućica koja služi kao spremište i vešeraj.
Ovo pitoreskno istarsko mjesto ističe se obilježjima gradine, očuvanih bedema i gradskih vrata a s druge strane uz trgovine, banku, školu i ostalo pruža ugodan boravak zbog svih dostupnih sadržaja.

Sveti Lovreč (talijanski: San Lorenzo del Pasenatico) gradić je i istoimena općina u zapadnoj Hrvatskoj. Nalazi se u Istarskoj županiji. Gradić ima izrazita obilježja gradine - očuvane bedeme, kule i gradska vrata iz mletačkog doba, trobrodnu župnu crkvu iz romaničkog razdoblja te odvojeni zvonik-kulu.[3] Očuvan je i stari popločani trg sa stupom srama te gradskom lođom. Lođa sa stupovima se naslanja na južni zid župne crkve i sadrži zbirku rimskih natpisa - kamenih spomenika.
Općina Sveti Lovreč zauzima krajnji jugoistočni dio nekadašnje Općine Poreč i okružuje je, počevši od sjevera na istok, Grad Poreč, Općina Tinjan, na zapadu Općina Vrsar, dok joj južnu granicu čini obala Limskog kanala.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Az

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine