ISTRA, SVETI LOVREČ - Kamena kuća s bazenom u starogradskoj jezgri

Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Hrvatska

675.000€

5 192 €/m2

Tip

Kuća

Površina

130 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
675.000€
Površina
130 m2 (5 192 €/m2)
Površina placa
190
Grijanje
drva
Udaljenost od mora
11000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
56342

Opis

ISTRA, SVETI LOVREČ - Kamena kuća s bazenom u starogradskoj jezgri

Na uzvisini s koje puca predivan pogled na pitoma polja, vinograde, maslinike i more u daljini smjestio se Sveti Lovreč. Sveti Lovreč je smješten usred bujnih polja lavande u zapadnom dijelu istarskog poluotoka, u neposrednom zaleđu Vrsara , Poreča i Rovinja i jedan je od najbolje očuvanih srednjovjekovnih utvrđenih gradova u Istri.
Smještaj gradića na blagoj uzvisini koja dominira prostorom po kojem je razasuto čak 22 naselja, sela i zaselaka govori o njegovoj značajnoj ulozi kroz povijest.
Duž blago razvedene zapadne obale Istre ističe se nekoliko dubokih zaljeva od kojih se Limski zaljev djelomično nalazi u sastavu Općine Sveti Lovreč. Limski zaljev predstavlja prirodnu pojavu od velike znanstvene i estetske vrijednosti; proglašen je posebnim rezervatom u moru.

U starogradskoj jezgri tog pitoresknog gradića okruženog nježnim i idiličnim vizurama, na prodaju je kamena kuća s bazenom.
Poštivajući tradicijske autohtone vrijednosti i arhitekturu istarske baštine od stare trošne kamene istarske kuće stvoren je pravi mali raj odnosno hedonistički kutak s elegantno i funkcionalno uređenim eksterijerom i interijerom.
Unutrašnjost kuće u potpunosti je prilagođena suvremenom načinu života a stambena površina podijeljena je na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak i blagovaonica s kuhinjom i izlazom na trijem koji sadrži otvoreni kamin dok se na katu n

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine