Labin - villa sa 2 stambene jedinice i bazenom za opuštanje

Sveta Nedelja, Nedešćina, Sveta Nedelja, Hrvatska

730.000€

3 705 €/m2

Tip

Kuća

Površina

197 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
730.000€
Površina
197 m2 (3 705 €/m2)
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
57324

Opis

Na mirnoj lokaciji, nedaleko od centra Labina, prodaje se novoizgrađena kuća sa 2 stambene jedinice raspoređene na dvije etaže.
Na prizemlju se smjestio stan veličine49 m2 koncipiran kao dvosobni stan sa dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom, te hodnikom.
Na katu nalazi se nešto veći, trosobni stan veličine 100,65 m2 sa 3 spavaće sobe, dnevnim boravkom kuhinjom, te 2 kupaonice. Svakom stanu pripada jedno spremište.
Grijanje i hlađenje riješeno je putem inverterskih klima uređaja u svim prostorijama, te putem podnog grijanja putem toplinskih pumpi. Na podovima je postavljena keramika.
U stanovima je postavljena vrhunska ALU stolarija, klizne stijene, te je u kupaonicama postavljena PVC Kommerling sa trostrukim staklima.
Svi materijali korišteni u gradnju su visoke kvalitete, što opravdava visoki A+ energetski certifikat.
Ispred nekretnine smjestio se bazen pogodan za odmor tokom toplih, ljetnih dana s terasom za sunčanje i roštiljem, savršenim za opuštanje i zabavu s obitelji i prijateljima.
Jedna od prednosti kupovine kuće je mogućnost iznajmljivanja manje jedinice gostima za dodatni prihod, dok će veća jedinica biti savršen dom za vas i vašu obitelj. Osim toga, kompleks uključuje veliki parking i zajedničko dječje igralište, što će biti izvrsno za vas i vaše goste.
Ukratko, ove vila nudi savršeno mjesto za opuštanje, uživanje u prirodi i vinskoj kulturi Istre, ali i potencijal za zaradu od iznajmljivanja. Ne propustite ovu j

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine