LABIN, NEDEŠĆINA, VILLA S BAZENOM NA MIRNOJ LOKACIJI

Sveta Nedelja, Nedešćina, Sveta Nedelja, Hrvatska

900.000€

3 237 €/m2

Tip

Kuća

Površina

278 m2

Struktura

6

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
900.000€
Površina
278 m2 (3 237 €/m2)
Površina placa
2000
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
55372

Opis

LABIN, NEDEŠĆINA, u ponudu smo dobili vilu na mirnoj lokaciji. Podijeljena je na tri etaže; suteren, prizemlje i prvi kat. U suterenu se nalazi prostor uređen kao spa i wellness, sauna, hidromasažna kada, teretana te manja kupaonica. Prizemlje je koncipirano kao open - space gdje se nalaze prostrana kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom, toalet, ostava te prostor za druženje sa stolom za biljar. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe, svaka s pripadajućom kupaonicom i terasa na koju se izlazi iz jedne spavaće sobe.
Iz prizemlja se izlazi na ograđenu i kompletno uređenu okućnicu s prostranom terasom i roštiljem, lounge prostorom te bazenom veličine 42 m2 punjen slanom vodom koji ima ugrađene dizalice topline te se putem istog sistema može regulirati temperatura bazena. Također, okućnica je opremljena automatskim sustavom navodnjavanja travnjaka.
Grijanje je centralno na pelete i moguće je upravljati istim putem mobilnog uređaja. Za vodu je ugrađen bojler od 400 litara koji se grije na pelete i ugrađena je (prva faza) solarnog panela koji bi trebao po završetku biti dostatan za toplu vodu.
Za napomenuti je i da je cijela kuća ozvučena Bose ozvučenjem koji radi putem daljinskog upravljanja i može se odabrati kat kojim se upravlja.
Vila je namještena u potpunosti i kao takva se prodaje s potpuno uređenim sustavom poslovanja koji nose veoma dobre prihode.
Zainteresiranim kupcima se na

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine