Split, Grad četverosoban stan na odličnoj lokaciji, prodaja

Grad, Split, Split, Hrvatska

1.000.000€

7 092 €/m2

Tip

Stan

Površina

141 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
1.000.000€
Površina
141 m2 (7 092 €/m2)
Grijanje
Centralno etažno električno grijanje,Klima uređ
Ažuriran
03.07.2024
ID
48935

Opis

Posredujemo u prodaji ekskluzivnog stana na vrhunskoj lokaciji, u centru Splita.
Stan je u cijelosti novoadaptiran, ukupne površine od 141 m2, a sastoji se od: prostranog dnevnog boravka sa kaminom, blagovaonice, lijepe kuhinje, četiri spavaće sobe, kupaonice i WC-a. Svaka soba ima izlaz na terasu s prekrasnim pogledom na more. Visina stropova je 3.30m. Podovi su od hrastovog parketa, a keramika je vrhunska talijanska. Kompletna oprema kao i ulazna vrata izrađeni su od masivnog drveta.
Stan ima podno grijanje, klima uređaj, centralno grijanje na struju s (postoje dva odvojena kotla što omogućava individualno grijanje) i nadzorne kamere.
Cijeli stan je opremljemljen impresivnim namještajem koji pruža udobnost. Namještaj nije uključen u cijenu (samo kuhinjski).
Stan je smješten na zapadnoj obali, u blizini je marina za jahte kao i javna garaža s mogućnošću godišnjeg najma. Zgrada je u neposrednoj blizini Marjana, rive, samog centra grada kao i svih ostalih sadržaja potrebnih u svakodnevnom životu.
Više informacija kao i razgledavanje nekretnine s agentom moguće je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija: 2% + pdv
 

Kontakt info

Cio Nekretnine
Kontakt osoba
Srđan J.
Mobilni telefon
+ 385 99 555... Prikaži broj
Adresa
Gundulićeva 32
Split, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine