Split, Dioklecijanova palača, luksuzni stan

Grad, Split, Split, Hrvatska

800.000€

7 207 €/m2

Tip

Stan

Površina

111 m2

Struktura

3

Grijanje

Klima uređaj,Podno grijanje

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
800.000€
Površina
111 m2 (7 207 €/m2)
Ukup. katova
3
Grijanje
Klima uređaj,Podno grijanje
Ažuriran
02.10.2024
ID
41427

Opis

Posredujemo u prodaji luksuzno opremljenog i kompletno renoviranog stana ukupne površine 111 m2 koji je smješten  na veoma atraktivnoj lokaciji unutar Dioklecijanove palače.
Renovacija stana je završena prošle godine: stavljena je betonska ploča, izolirano dijamant knaufom, termo žbukom i poliuretan pjenom za toplinsku izolaciju.
Nekretnina se sastoji od ulaznog dijela, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe i tri kupaonice s wc-om, hodnika i balkona.
U stanu se nalazi restaurirani originalni zid iz doba Dioklecijana, obnovljeni gotički prozori i dijelovi romanike i renesanse.
Sve prostorije su klimatizirane, ugrađeno je i podno grijanje u cijelom stanu. Sistem filtracije vode i UV za cijeli stan, Lutron light kontrola LED rasvjete, CCTV.
U cijelom stanu se nalazi jedanaest prozora najviše kvalitete izolacije sa trostrukim staklom i provučenim senzorima za gašenje klime ako je prozor otvoren. Vanjski zatvori su od ariša. Ulazna vrata su protuprovalna
Nekretnine posjeduje i dodatnu ostavu od 12,5 m2.
Vlasništvo uredno.
Razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija: 2 % + pdv
 

Kontakt info

Cio Nekretnine
Kontakt osoba
Srđan G.P.
Mobilni telefon
+ 385 95 4558 8... Prikaži broj
Adresa
Gundulićeva 32
Split, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine