Stan/Apartman Rovinj, 92,58m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

695.000€

7 554 €/m2

Tip

Stan

Površina

92 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
695.000€
Površina
92 m2 (7 554 €/m2)
Kat
1
Ažuriran
13.07.2024
ID
37970

Opis

Istra, Rovinj

Na pješačkoj udaljenosti od gradskog parka nalazi se kuća u mirnoj ulici, te jedan njezin dio traži svog novog vlasnika. Kuća je nadomak plaža, ali također je i blizu svih gradskih sadržaja potrebnih za život i uživanje u Rovinju.

Nekretnina se sastoji od stana na prvom katu sa 93m2, dvorišta sa 208m2 te dio tavana koji može služiti kao ostava/spremište. Stan je kompletno renoviran 2017-e godine, te su se koristili samo visokokvalitetni materijali i pazilo se na svaki detalj.
Ulaskom u stan nailazimo na ulazno predsoblje gdje se nalazi kupaonica. Kroz hodnik gdje se nalaze ulazi u dvije spavaće sobe, dolazimo u prostrani dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom. Kuhinja je opremljena vrhunskih uređajima Bosch i Siemens, radna ploča je od inoxa te je rađena po mjeri po uzoru na one ugostiteljske kako bi održavanje bilo što jednostavnije, a savršeno se i uklopilo u sam dizajn kuhinje. Kroz cijeli dnevni dio te jednu spavaću sobu se proteže terasa sa velikim staklenim stijenama te je upravo zbog toga stan izuzetno osvijetljen tokom cijeloga dana. Kad se priča o grijanju/hlađenju, ovaj stan osim podnog ima i zidno grijanje te hlađenje, sistem dizalice topline.
Kao što je prije spomenuto, stan posjeduje vlastiti dio okućnice, te dva parkirna mjesta. Tako se u toj okućnici može naći mali vrt za potrebe kućanstva, ali i dječje igralište u dubokom hladu.

S obzirom na sve navedeno ovo je prilika za kupovinu odlične nekretn

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine