Stan/Apartman Rovinj, 130m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

609.000€

4 684 €/m2

Tip

Stan

Površina

130 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
609.000€
Površina
130 m2 (4 684 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
18.09.2024
ID
63026

Opis

Istra, Rovinj, okolica

Ovaj moderan i luksuzan stan smješten je u neposrednoj blizini Rovinja, u novogradnji vrhunske kvalitete, pružajući savršenu kombinaciju najkvalitetnijeg dizajna i maksimalne udobnosti. Nalazi se u prizemlju i prostire se na impresivnih 130 m2, nudeći sve pogodnosti potrebne za luksuzan život na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri.

Stan je udaljen samo nekoliko stotina metara od obale, omogućujući brz pristup prekrasnim plažama i kristalno čistom Jadranskom moru. Okružen je privatnim vrtom, koji osigurava mir i intimu, dok natkrivena terasa pruža idealno mjesto za opuštanje uz jutarnju kavu ili večeru na svježem zraku. U sklopu vrta nalazi se preljevni bazen od 28 m2, savršen za uživanje u dugim ljetnim danima, daleko od gužve i buke.

Unutrašnjost stana dizajnirana je s velikom pažnjom prema detaljima, kako bi ispunila sve vaše potrebe. Tri prostrane spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastite elegantne kupaonice, nude vrhunsku udobnost i privatnost. Dodatni WC, prostrani hodnik i funkcionalna garderoba osiguravaju dodatnu praktičnost u svakodnevnom životu. Kupaonice i WC opremljeni su modernim sustavom električnog podnog grijanja, koji osigurava ravnomjernu i ugodnu toplinu tijekom cijele godine. Prostrani dnevni boravak, povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom, obiluje prirodnim svjetlom zahvaljujući velikim staklenim stijenama s dvoslojnim staklom, koje također pružaju prekrasan pogled na vanjski p

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine