Stan/Apartman Rovinj, 245m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.190.000€

4 857 €/m2

Tip

Stan

Površina

245 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
1.190.000€
Površina
245 m2 (4 857 €/m2)
Površina placa
90
Kat
2
Garaža
Da
Ažuriran
13.07.2024
ID
37585

Opis

Istra, Rovinj,

Otkrijte vrhunsku nekretninu na biseru jadranske obale - Rovinju! Ovaj ekskluzivni stan pruža nevjerojatnu priliku za luksuzni život na samo 300 metara od obale. Ovaj jedinstveni stan čeka na svoje ekskluzivne vlasnike, otvarajući vrata prema beskrajnom moru i netaknutim plažama koje su doslovno korak udaljene od vašeg praga.

Zgrada je pažljivo oblikovana s modernim dizajnom, prostranim stubištima i elegantnim staklenim stijenama na hodnicima koji osiguravaju obilje prirodnog svjetla. Energetski učinkovite aluminijske staklene stijene na vanjskim otvorima stvaraju ugodan životni prostor i pružaju spektakularan pogled na okolicu.

Ovaj dragulj stana prostire se na otprilike 200 četvornih metara, s ukupnom bruto površinom od gotovo 250 četvornih metara. Stan se prostire na dvije etaže, s modernim konceptom gdje glavno stubište ili lift vodi do ulaza na drugom katu. Po ulasku u stan, prostrani dnevni boravak spojen je s kuhinjom i blagovaonicom. Velika staklena stijena donosi obilje prirodnog svjetla i pruža pristup loggiji i otvorenoj terasi s predivnim pogledom na Rovinj i more. Na ovoj etaži također se nalazi gostinjski WC i stepenište koje vodi na prvi kat, gdje se nalaze tri prostrane spavaće sobe i dvije elegantne kupaonice, uključujući i onu koja pripada glavnoj spavaćoj sobi. Glavna spavaća soba također ima izlaz na loggiu. Ovom stanu pripadaju dva parkirna mjesta jedno vanjsko odnosno garažno kao i spremište u prize

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine