ROVINJ - luksuzan stan 3S + DB, lift, garaža

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.150.000€

5 609 €/m2

Tip

Stan

Površina

205 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
1.150.000€
Površina
205 m2 (5 609 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
300m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.06.2024
ID
18736

Opis

Nedaleko od centra Rovinja gdje se može pronaći jedna od najboljih turističkih ponuda u Istri nalazi se luksuzna moderna novogradnja u kojoj se nalaze tri (smart home)
stana. Lokacijski je smještena u mirnoj ulici a sav sadržaj za kvalitetan život nalaze se na par minuta hoda.

Ova nova zgrada građena je i osmišljena za odmor ili stanovanje. Niskoenergetska učinkovitost jamči dobru toplinsku i zvučnu izolaciju dok lift koji posebnim ključem otvara vrata u pojedini stan daje dodatni komoditet i luksuz življenja. Dizajn zgrade omogućava maksimalno korištenje dnevnog svijetla i neprimjeno spajanje interijera sa eksterijerom preko velikih staklenih stijena duž dnevnog boravka te velikim prozorima u spavaćim sobama. Zgrada je u potpunosti adaptirana za osobe slabije pokretljivosti.

Stan na prvome katu prostire se na 205m2 korisne površine, od kojih na stambenu površinu otpada 157m2, dva garažna mjesta i spremište od 8m2. Ulaz u stan moguć je sa stubišta zgrade i lifta koji se otvara posebnim ključem. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica su centralni dio stana te se zbog velike staklene stijene lako stopio eksterijer kao dio interijera te se preko iste izlazi na natkrivenu terasu gdje se nalazi vanjska kuhinja. U stanu se nalaze i tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, dodatni gostinjski wc.

Ono što svakako čini život u ovom stanu ugodnijim, jednostavnijim, ekonomičnim i luksuznijim jest oprema suvremene tehnologije za upravljanje stan

Kontakt info

Kontakt osoba
Kelly Križmanić
Telefon 1
0038599351... Prikaži broj
Adresa
Podšupera 78
Crikvenica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine