Stan/Apartman Rovinj, 111m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

690.000€

6 216 €/m2

Tip

Stan

Površina

111 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
690.000€
Površina
111 m2 (6 216 €/m2)
Površina placa
159
Kat
Prizemlje
Grijanje
1
Garaža
Da
Ažuriran
17.09.2024
ID
50593

Opis

Istra, Rovinj

Ovaj luksuzni stan smješten u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža u Rovinju predstavlja pravu oazu komfora i elegancije. Stan se nalazi u prizemlju zgrade s liftom koja je dovršena 2021 godine, na mirnoj lokaciji u predivnome luksuznome rovinjskome naselju.
Po ulasku u stan nalazimo se u hodniku koji vodi prema velikom dnevnom boravku s kuhinjom i blagovaonicom open space koncepta. Iz dnevnoga boravka izlazi se na terasu i predivnu okućnicu. Osim toga, tu su i tri udobne spavaće sobe od kojih je jedna sa vlastitom kupaonicom, još jedna kupaonica te ostava. Veliki prozori omogućuju obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana.

Oprema stana također je vrhunska, s visokokvalitetnim namještajem i uređajima. Sigurnost je zagarantirana jer su ulazna vrata protuprovalna.
Neizostavno je spomenuti da stan ima i pročišćivač vode kako bi vaše korištenje bilo bezbrižno te centralni usisavač. Također, stan ima podno grijanje na gradski plin što je iznimna rijetkost na tržištu. Ovome stanu pripadaju i dva parkirna mjesta u garaži.

Ova nekretnina je idealna prilika za kupnju, bilo da je koristite kao svoj dom ili kao investiciju. Nalazi se u traženom naselju koje je popularno među posjetiteljima, posebice tijekom ljetnih mjeseci. Savršeno je opremljena za udoban život, a istovremeno pruža potencijal za generiranje prihoda iznajmljivanjem. Ova nekretnina se prodaje kompletno namještena i opremljena, tako da je sve št

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine