Stan/Apartman Rovinj, 112m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

660.000€

5 892 €/m2

Tip

Stan

Površina

112 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
660.000€
Površina
112 m2 (5 892 €/m2)
Kat
1
Garaža
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
37590

Opis

Istra, Rovinj,

Rovinj, biser jadranske obale, nudi vam priliku za luksuzni život nedaleko od centra. Ovaj izvanredni stan čeka samo na vas, udaljen svega 300 metara od obale, pružajući vam lagan pristup čistim plažama i osvježavajućem morskom zraku doslovno ispred vaših vrata. Savršeno smješten u neposrednoj blizini šarmantnog centra Rovinja, ovaj stan vam omogućuje da uživate u raznobojnim trgovinama, restoranima s izvrsnom hranom i bogatoj kulturnoj sceni koja čini grad tako živahnim.

Zgrada u kojoj se stan nalazi pažljivo je oblikovana s naglaskom na vašu udobnost i kvalitetu života. Moderno dizalo i prostrano stubište olakšavaju kretanje unutar zgrade, dok staklene stijene na hodnicima osiguravaju obilje prirodnog svjetla. Vanjski otvori su opremljeni energetski učinkovitim aluminijskim staklenim stijenama, što vam pruža ugodan životni prostor.

Ovaj luksuzni stan je pravi dragulj. Ukupna neto površina stana iznosi 112.90 četvornih metara, dok ukupna bruto površina iznosi 135.56 četvornih metara. Stan se sastoji od prostranog ulaznog hodnika, moderno uređene kupaonice, praonice i otvorenog prostora koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s izlazom na prekrasnu loggiu. Također nudi dvije prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, a druga ima izlaz na istu prekrasnu loggiu.

Ovaj stan je opremljen odvojenim sustavima grijanja i klimatizacije, sustavima za zasjenjivanje prozora, roletama i elektr

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine