ROVINJ, STAN U CENTRU GRADA

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

260.000€

5 777 €/m2

Tip

Stan

Površina

45 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
260.000€
Površina
45 m2 (5 777 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
50m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.10.2024
ID
54551

Opis

ROVINJ, u ponudu smo dobili novo uređen stan površine 45 m2 u centru grada na samo nekoliko metara od glavne ulice. Prostire se na dvije etaže, odnosno na dva odvojena studio apartmana, svaki od 22.5 m2, s posebnim ulazima. Sve je namješteno te se kao takvo i prodaje. Nekretnina je udaljena od mora 50 m, kao i do svih bitnih sadržaja. Obzirom na mikrolokaciju idealna je prilika za bavljenje turističkom djelatnošću kao i za dugoročno življenje.

Smješten na zapadnoj obali Istre, Rovinj je danas jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Poznat i kao jedan od najslikovitijih i najromantičnijih gradova na Mediteranu, Rovinj već desetljećima privlači velik broj turista, a većina mu se vjerno vraća iz godine u godinu. Razlog tome treba potražiti u dašku prošlih vremena koji ćete osjetiti dok šetate zbijenim uličicama staroga grada izgrađenog na otoku, koji je tek u 18.st. spojen s kopnom. Osvojit će vas i njegovih 22 otoka i otočića, ugodna mediteranska klima, pažljivo osmišljene zelene površine, čistoća i uređenost ulica, ljubaznost lokalnog stanovništva te brojne manifestacije.
Rovinj na vrlo zanimljiv način spaja tradiciju malog ribarskog mjesta, koju još i danas možete osjetiti tijekom tradicionalnih ribarskih fešti ili u nekom od Spacia (nekad vrlo popularnih okupljališta ribara), s modernim turističkim trendovima, bogatom gastro-enološkom ponudom te visokim standardom usluge.
Istovremeno, grad podno crkv

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine