Rovinj - prodaja lijepog dvosobnog apartmana

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

259.000€

5 630 €/m2

Tip

Stan

Površina

46 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
259.000€
Površina
46 m2 (5 630 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
03.10.2024
ID
64008

Opis

U predivnom Rovinju, u prizemlju dobro očuvane zgrade, nudi se na prodaju stan površine 47 m². Ovaj jednosoban stan pažljivo je dizajniran i sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi u prostrani dnevni boravak s kuhinjom. Iz dnevnog boravka se pristupa spavaćoj sobi, a tu je i funkcionalna kupaonica te loggia koja dodatno obogaćuje životni prostor.

Stan se smjestio na izvanrednoj lokaciji, u blizini važnih sadržaja kao što su škole, vrtići i trgovine, što čini svakodnevni život jednostavnim i praktičnim. Udaljenost od plaže i starog dijela grada ne zahtijeva dugo putovanje, te omogućava uživanje u svim čarima Rovinja.

Prostor je jasno osvijetljen i pruža osjećaj udobnosti, idealan kako za vlastito stanovanje, tako i za turističku najam. Bez dodatnih ulaganja, stan je spreman za useljenje. Parking ispred zgrade dodatna je pogodnost koja će olakšati svakodnevnicu vlasnicima ili njihovim gostima.

Vlasništvo je uredno, a stan posjeduje svu potrebnu dokumentaciju te je spreman za brzu transakciju. Ova nekretnina predstavlja savršenu priliku za stvaranje doma u živopisnom gradu ili pametnu investiciju za one koji žele iskoristiti potencijal turizma. Za više informacija ili kako biste dogovorili razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine