Kuća Rovinj, 80m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

450.000€

5 625 €/m2

Tip

Kuća

Površina

80 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
450.000€
Površina
80 m2 (5 625 €/m2)
Ažuriran
16.09.2024
ID
37606

Opis

Istra, Rovinj, centar,

U predivnom Rovinju, gradskom dragulju Istre, prodajemo jedinstvenu kuću koja se smjestila u srcu grada. Rovinj svojom arhitekturom i šarmom privlači posjetitelje iz cijelog svijeta, a ova kuća u nizu je prava arhitektonska poslastica koja s ponosom odražava duh starih istarskih gradova. Ova kuća se nalazi u samom centru Rovinja, čime vam omogućuje nevjerojatno povlašten pristup svim čarima ovog čarobnog grada. Restorani s lokalnim jelima, trgovine i plaže su samo nekoliko koraka udaljeni, čineći svakodnevni život udobnim i praktičnim. Uživajte u šetnjama starim uskim ulicama i otkrijte bogatu povijest koja okružuje ovo područje.

Ova čarobna kuća, potpuno obnovljena 2020. godine, prostire se na ukupno 80 kvadratnih metara, raspoređenih na tri etaže. Prizemlje nudi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući ugodan prostor za obiteljske trenutke i druženje. Također, tu je i praktični gostinjski WC. Na prvom i drugom katu kuće nalaze se dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i komfor za vas i vaše goste. A kako bi upotpunila savršenstvo, kuća ima šarmantnu terasu na drugom katu, idealnu za uživanje u ljetnim noćima Rovinja.

Ova kuća je ne samo savršena za stanovanje, već i izvanredna prilika za poslovanje, bilo da razmišljate o iznajmljivanju ili investiciji. Ne propustite priliku da postanete dio čarobnog Rovinja i vlasnik ove jedinstvene nekretnine. Kontakt

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine