ISTRA, ROVINJ - U potpunosti uređena kamen kuća u centru

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

420.000€

5 250 €/m2

Tip

Kuća

Površina

80 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
420.000€
Površina
80 m2 (5 250 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
33764

Opis

ISTRA, ROVINJ - Novo sagrađena kvalitetna kuća na 3 etaže nadomak centra Rovinja

Radi se o kvalitetnoj kući ukupnih 80m2 stambenoga prostora smještenoj nadomak najpoznatijih dijelova centra grada Rovinja. Radi se o na novo sagrađenoj kući 2022 godine, kada su vlasnici odlučili istu u potpunosti renovirati radi vlastitih potreba. Tijekom renovacije korišteni su kvalitetni materijali, a i poslovi renovacije odrađeni su s pažnjom na svaki detalj. Kroz cijelu se kuću proteže moderna pristup uređenju, te je jednako tako svaka od prostorija klimatizirana.

Prostor u kući je organiziran tako da se kuća se proteže na sveukupno 3 etaže (prizemlje + 2 nadzemne etaže);

* Prizemlje osmišljeno je kao dnevni prostor, odnosno prostor u kojemu se nalazi moderna i opremljena kuhinja s blagovaonicom i prostrani dnevni boravak. U istome prostoru se nalazi manji wc,

Dalje se ostalim dvjema etaža pristupa unutarnjom komunikacijom lijepim osvijetljenim i uređenim unutarnjim stubištem koje podiže vizualnost cijeloga prostora.

* Na 1. katu se tako smjestila veća i prostrana spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dok se na 2. katu smjestila još jedna nešto manja spavaća soba s vlastitom kupaonicom i privatnom terasom. S iste terase se proteže pogled prema ostatku staroga grada i zelenilu.

S obzirom na lokaciju kuće i kvalitetu njezine opremljenosti useljenje je moguće gotovo odmah, ali jednako tako se kuća može iskoristiti i kao prilika za vlastitu turi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine