Kuća Rovinj, 640m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

2.075.000€

3 242 €/m2

Tip

Kuća

Površina

640 m2

Struktura

16

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
16
Cijena
2.075.000€
Površina
640 m2 (3 242 €/m2)
Površina placa
466
Garaža
Da
Ažuriran
16.09.2024
ID
55836

Opis

Istra, Rovinj, okolica

Tek nekoliko kilometara od predivnoga Rovinja, nalazi se ova predivna kuća s poslovnim prostorom. Kuća se nalazi u mirnoj ulici okružena obiteljskim kućama i zelenilom dok je more udaljeno tek nešto više od 2 km.

Trenutni vlasnici kuću koriste za turizam i život. Gotovo svi stanovi i sobe su u više nego uspješnome turističkome najmu, dok poslovni prostor funkcionira kao iznimno uspješan restoran.

Kuća se sastoji od podruma površine 237 m2, koji vlasnici planiraju pretvoriti u wellness. U prizemlju kuće nalazi se poslovni prostor, stan i dvije odvojene sobe.

Na prvome katu nalazi se apartman te 5 odvojenih soba. Na drugome katu nalaze se dva stana, od kojih je jedan dvosoban.

Stanovi i apartman su u potpunosti opremljeni za život, dakle imaju spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dnevni boravak s blagovaonicom. Apartman i sve sobe imaju svoje terase.

Svaki dio kuće ima velike prozore te se svijetlo proteže kroz cijelu kuću.

Ispred kuće je veliki parking koji je u vlasništvu prodavatelja.

Ova nekretnina sjajna je prilika za svakoga tko se želi baviti turizmom, posjedujući predivan energetski samoodrživi objekt sa restoranom, stanovima i sobama, a treba svakako uzeti u obzir i potencijal ove kuće da funkcionira kao mali hotel.

S obzirom na blizinu predivnih plaža te blizinu Rovinja, ali i samu kvalitetu nekretnine i okruženje u kojemu je ista smještena, ova kuća nudi zaista mnogobrojne opcije ako se odlučite

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine