Kuća Rovinj, 220m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

400.000€

1 818 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
400.000€
Površina
220 m2 (1 818 €/m2)
Površina placa
665
Ažuriran
16.09.2024
ID
40767

Opis

Istra, Rovinj, okolica

Ova čarobna kuća u izgradnji smještena je na samo nekoliko minuta vožnje od slikovitog grada Rovinja, pružajući savršenu ravnotežu između mirnog okruženja i blizine živopisnih sadržaja grada. Svojom atraktivnom lokacijom u mirnom naselju, okružena tek nekoliko obiteljskih kuća, ova nekretnina predstavlja idealno utočište za one koji traže kombinaciju privatnosti i blizine urbanog života sa svim potrebnim sadržajima.

S prostranošću od 220m2 raspoređenom kroz tri etaže, ova elegantna kuća nudi dobro osmišljen prostor prilagođen suvremenom načinu života. Prizemlje oduševljava prostranim dnevnim prostorom integriranim s kuhinjom i blagovaonicom, jednom spavaćom sobom s vlastitom kupaonicom te gostinjskim WC-om.
Kat kuće nudi tri dodatne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, te ostavu ili spremište. Posebno ugodna dodatna pogodnost su prostrane terase i balkoni koji pružaju predivan pogled i omogućuju uživanje na otvorenom.
S naglaskom na udobnosti i luksuzu, okućnica površine veće od 650m2 bit će pažljivo uređena. Tu se ističe predivan bazen, sunčalište i natkrivene terase, stvarajući idilično okruženje za opuštanje pod mediteranskim suncem. Ljetna kuhinja dodatno upotpunjuje vanjski prostor, pružajući savršeno mjesto za uživanje u gastronomskim čarolijama pod vedrim nebom.
Dodatnu raznolikost prostoru donosi suterenski dio, gdje se ističe soba za razonodu s kaminom i pristupom s vanjs

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine