Kuća Rovinj, 185m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

470.000€

2 540 €/m2

Tip

Kuća

Površina

185 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
470.000€
Površina
185 m2 (2 540 €/m2)
Površina placa
200
Ažuriran
16.09.2024
ID
45494

Opis

Istra, Rovinj

U mirnom obiteljskom naselju, našla se ova kuća te traži svog novog vlasnika. Nalazi se u slijepoj ulici što garantira mir i privatnost svojim stanarima, a od svih gradskih sadržaja udaljena je svega desetak minuta lagane šetnje, ili pak 2-3minute vožnje.

Kuća je dio duplexa te je izvedena kao jedna velika i prostrana stambena jedinica. Proteže se kroz tri etaže, prizemlje i dva kata. U prizemlju se nalazi ulazni pred prostor sa širokim stepeništem prema etažama, velikom kupaonicom, prostrani dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom te izlazom na dvije terase, od kojih je veća natkrivena i idealna za odmaranje i uživanje u suncu. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica. Soba na katu ima i svoj balkon. Na drugom katu, koji je zapravo visoko potkrovlje nalaze se još dvije spavaće sobe. Prije desetak godina sve je kompletno renovirano, a nedavno je obnovljena i kupaonica na katu koja ima podno grijanje. Za grijanje i hlađenje tu su vrhunski klima uređaji.
Okućnica je ograđena visokim i gustim zelenilom te je savršena oaza mira, a njezina jugozapadna pozicija osigurava svijetlost kroz cijeli dan. Ono što je odlična mogućnost, to je gradnja bazena sa popratnim sadržajima jer prostora ima i više nego dovoljno. Uz kuću dolazi i parkirno mjesto.

Ako tražite nešto za život ili pak nešto što bi Vam donijelo dodatan prihod putem turističkog najma, ova kuća ima sve mogućnosti i čeka novog vlasnika da krene sa stva

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine