Kuća Rovinj, 147m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

530.000€

3 605 €/m2

Tip

Kuća

Površina

147 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
530.000€
Površina
147 m2 (3 605 €/m2)
Ažuriran
19.09.2024
ID
55790

Opis

Istra, Rovinj, okolica

Ova prizemna montažna kuća smještena je na mirnoj lokaciji nekoliko kilometara od Rovinja, daleko od gradske vreve i prometa, okružena prirodom i bujnim zelenilom. Idealna za one koji traže spokoj i blizinu prirode, kuća je dizajnirana tako da pruža udobnost i prostor za cijelu obitelj.

Kuća je trenutno u fazi završnih radova, što uključuje postavljanje keramike, sanitarija, obloga na zidove, pločica i kuhinje. Kada bude potpuno završena, kuća će biti namještena kvalitetnim modernim namještajem.

Prostrana unutrašnjost od 147 kvadratnih metara obuhvaća četiri spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastite kupaonice, što pruža dodatnu privatnost i udobnost. Uz to, kuća ima odvojeni WC, hodnik, dnevni boravak i kuhinju te galeriju koja dodaje dodatni osjećaj prostranosti. Dvije terase od ukupno 47 kvadratnih metara savršene su za opuštanje i druženje na otvorenom.

Velika ograđena okućnica nudi obilje prostora za vanjske aktivnosti, a za parkiranje je osigurano puno mjesta. Postoji mogućnost dogovora s vlasnikom o izgradnji bazena, čime bi se dodatno obogatio vanjski prostor.

Kuća je izgrađena od kvalitetnih materijala, s vunom kao izolacijom, što osigurava energetsku efikasnost i udobnost tijekom cijele godine. Također, posjeduje bio septičku jamu, čime se brine o ekološkoj održivosti.

Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za one koji traže miran i prirodan životni ambijent u blizini Rovinja, a is

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine