Kuća Rovinj, 106m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

650.000€

6 132 €/m2

Tip

Kuća

Površina

106 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
650.000€
Površina
106 m2 (6 132 €/m2)
Površina placa
831
Ažuriran
09.09.2024
ID
51197

Opis

Istra, Rovinj,

Nedaleko prekrasnoga Rovinja, smještena je ova prekrasna prizemnica s bazenom, koja nudi savršen spoj mirne okolice, blizine prirode i bitnih istarskih središta. Svojom idiličnom lokacijom u blizini grada Rovinja, ova kuća predstavlja savršen dom za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama.

Ova predivna kuća ima ukupnu površinu od 106 m2, smještenu na prostranoj okućnici od 831 m2. Njen moderni i otvoreni koncept prostora omogućuje fluidan protok svjetlosti, stvarajući osjećaj prostranstva i udobnosti. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica integrirani su u jedinstveni prostor, koji se izravno otvara prema prelijepoj vanjskoj natkrivenoj terasi i prostranom bazenu od 24 m2. Uz to, ova očaravajuća prizemnica nudi dvije ugodne spavaće sobe i moderno uređeno kupatilo, jedan odvojeni wc te spremište.

Nekretnina je potpuno namještena s modernim i kvalitetnim namještajem, što vam omogućuje da odmah započnete svoj novi život ili turističko iznajmljivanje.

Cijela parcela će biti ograđena, pružajući vam potpunu privatnost i sigurnost, bazen dovršen i spreman za vruće ljetne dane. Uživajte u očaravajućem vrtu koji okružuje kuću, stvarajući oazu mira i relaksacije.

Ako želite pronaći savršen dom za svoju obitelj ili tražite investiciju u turističke svrhe, ova prizemnica predstavlja idealnu priliku. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu koja će ispuniti sve vaše želje!

Zakažite svoj osobni razgled i otkrijte

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine