Kuća Rovinj, 121m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

650.000€

5 371 €/m2

Tip

Kuća

Površina

121 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
650.000€
Površina
121 m2 (5 371 €/m2)
Ažuriran
07.08.2024
ID
48880

Opis

Istra, Rovinj,

Nudimo jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ove prekrasne moderne kuće u visokoj roh bau fazi koja čeka da bude dovršena posljednjim završnim radovima i opremljena namještajem koji će je učiniti potpunom. Ova nekretnina je savršeno smještena tek nekoliko stotina metara od centra Rovinja, pružajući vam pristup svim pogodnostima grada i istovremeno osiguravajući mirnu oazu udobnosti.

Kuća nudi prostrane i svijetle prostore, čekajući vašu viziju kako biste ih pretvorili u svoj sanjski dom. Ovdje imate savršenu priliku dodati svoj osobni pečat kroz odabir keramike, podova, zidnih završnih materijala i detalja poput rasvjete.

Tri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, a od kojih se jedna nalazi u prizemlju, čekaju da budu opremljene namještajem i dekorom koji odražavaju vaš stil i udobnost. Prostran dnevni boravak s kuhinjom pruža obilje svijetla i pregršt prostora koji ćete urediti prema vašim željama. Dvije terase pružaju otvoren pogled na okoliš i savršene su za uživanje na otvorenom.

Osim toga, vanjski prostor nudi mogućnost stvaranja vlastitog privatnog rajskog vrta. Prostor oko bazena može se oblikovati prema vašim željama, dodajući biljke, sjedeće garniture i vanjski prostor za blagovanje kako biste stvorili idealno mjesto za zabavu ili opuštanje.

Ova kuća nudi priliku za stvaranje prostora koji će odražavati vaš osobni stil i životni stil. Postanite vlasnik ove nekretnine i doživite ž

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine