Stan/Apartman Rijeka, 41,01m2

Rijeka, Trsat, Rijeka, Hrvatska

150.000€

3 658 €/m2

Tip

Stan

Površina

41 m2

Struktura

1

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1
Cijena
150.000€
Površina
41 m2 (3 658 €/m2)
Površina placa
3
Kat
Suteren
Ažuriran
17.09.2024
ID
62641

Opis

Rijeka, potpuno renovirani stan


Stan smješten u suterenu višestambene zgrade nudi udoban i moderan životni prostor na 41 kvadratnom metru, uz dodatnih 4 kvadrata terase koja se nalazi neposredno pred ulazom. Stan je u potpunosti renoviran 2024. godine, pri čemu su zamijenjene sve strujne, vodovodne i kanalizacijske instalacije, postavljeni su visokokvalitetni keramički podovi, te je potpuno obnovljena kupaonica. Poseban šarm daje spavaća soba, gdje su pažljivo obnovljeni hrastovi parketi.

Stan je opremljen modernom klimom i podnim grijanjem koje se može individualno regulirati u svakoj prostoriji, što omogućava maksimalnu udobnost. Dodatno, instaliran je video portafon, pružajući dodatnu sigurnost i praktičnost. Svi radovi su izvedeni majstorski, koristeći vrhunske materijale.

Unutrašnjost stana uključuje kuhinju, moderno uređenu kupaonicu, dnevni boravak s blagovaonicom, udobnu spavaću sobu te malu ostavu. Izvan stana, budući vlasnici moći će uživati na terasi i koristiti veliki roštilj koji se nalazi tik uz ulazna vrata. S terase se pruža djelomični pogled na more, dodajući posebnu vrijednost ovom prostoru.

Stan se nalazi u vrlo mirnoj ulici u sklopu atraktivne riječke četvrti, s brojnim pogodnostima u blizini. U neposrednoj blizini su škole, vrtići, trgovine, ugostiteljski objekti, bolnica, a javni prijevoz prolazi odmah ispred zgrade. Blizina centra grada dodatno povećava atraktivnost ove nekretnine, a poseban adut je blizina

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine