RIJEKA, TRSAT - novoadaptirani stan 1S+DB, prizemlje, terasa

Rijeka, Trsat, Rijeka, Hrvatska

150.000€

3 409 €/m2

Tip

Stan

Površina

44 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
150.000€
Površina
44 m2 (3 409 €/m2)
Kat
Prizemlje
Terasa
Da
Ažuriran
28.06.2024
ID
55697

Opis

RIJEKA, TRSAT - novoadaptirani stan 1S+DB, prizemlje, terasa

Prodaje se stan u prizemlju kuće s ukupno šest stambenih jedinica. Stan je trenutno u fazi potpune adaptacije, a renovacija obuhvaća sve aspekte - od instalacija struje i vode do najsitnijih detalja, čime će novi vlasnici biti oslobođeni bilo kakvih dodatnih ulaganja.

Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, funkcionalne kuhinje s blagovaonicom te moderne kupaonice. Posebnu pogodnost pruža podno grijanje koje je instalirano u dnevnom boravku i kupaonici, što osigurava dodatnu udobnost tijekom hladnih mjeseci.

Kvalitetni materijali i pažljivo odabrani detalji pridonose modernom i elegantnom izgledu stana.

Lokacija stana je izuzetno atraktivna i pogodna za različite životne stilove. Blizina svih važnih sadržaja, kao što su fakulteti, škole, trgovine i javni prijevoz, čini ovu nekretninu idealnom kako za osobno stanovanje, tako i za najam. Mogućnost brzog pristupa gradskim središtima i ključnim točkama grada dodatno povećava vrijednost ove nekretnine.

Stan predstavlja savršen izbor za one koji traže udoban, moderan dom u mirnom okruženju s jednostavnim pristupom svim potrebnim sadržajima. Zahvaljujući temeljitoj renovaciji, budući vlasnici moći će odmah useliti u prostor bez dodatnih radova, uživajući u svim prednostima koje pruža ova nekretnina. Ne propustite priliku za investiranje u stan koji objedinjuje kvalitetu, udobnost i odličnu lokaciju.

Poštovani

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine