OTOK KRK, PUNAT, STAN U CENTRU

Punat, Punat, Punat, Hrvatska

470.000€

5 108 €/m2

Tip

Stan

Površina

92 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
470.000€
Površina
92 m2 (5 108 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Udaljenost od mora
150m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
01.10.2024
ID
49861

Opis

PUNAT, OTOK KRK, u ponudi je stan površine 92 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na balkon, kupaone i toaleta te dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom iz kojeg se izlazi na lođu. Iz hodnika se prolazi na tavan koji će biti u roh bau fazi, s pripremljenim instalacijama struje, vode i odvoda te kao takav spreman za uređenje. Dobra orijentacija ove manje zgrade s tri stana pružit će sunčan i svijetao dnevni prostor dok su sobe smještene sjeveroistočno. Postavljena je aluminijska stolarija, a za grijanje i hlađenje svake sobe predviđen je klimatizacijski multi split sistem. Pripada mu jedno parkirno mjesto te ostava u suterenu.

Predviđen završetak radova je krajem svibnja 2024. godine.

Ovaj prostrani obiteljski stan nalazi se na odličnoj lokaciji, u samom centru Punta te za idealan godišnji odmor i boravak nije potrebno koristiti automobil. Plaže su udaljene minutu hoda kao i trgovine, kafići i restorani.

Punat je slikovito mjesto smješteno na otoku Krku u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnoj obali otoka, u blizini grada Krka. Poznat je po svojoj prirodnoj ljepoti, bogatoj kulturnoj baštini i turističkim atrakcijama. Jedna od najvažnijih značajki Punata je njegova prekrasna prirodna luka, koja je jedna od najvećih i najsigurnijih na Jadranu. Luka Punat je popularna među nautičarima i omogućuje lako pristajanje brodova različitih veličina. U samom mjestu Punat možete istražiti uske ulič

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine