OTOK KRK, PUNAT, STAN S OKUĆNICOM I BAZENOM

Punat, Punat, Punat, Hrvatska

480.000€

4 324 €/m2

Tip

Stan

Površina

111 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
480.000€
Površina
111 m2 (4 324 €/m2)
Površina placa
222
Kat
Visoko prizemlje
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Udaljenost od mora
400m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.07.2024
ID
49863

Opis

PUNAT, OTOK KRK, u ponudi je stan ukupne površine 111,98 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaone, toaleta te dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom. U vlasništvu je uređena okućnica površine 222,54 m2 gdje se nalazi grijani bazen sa sunčalištem te mjesto za roštilj i odmor koje je na idealnoj poziciji zbog prirodne hladovine. Iz dnevnog se boravka izlazi na terasu s koje se silazi na okućnicu. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta te ostava. U svakoj su prostoriji postavljeni klima uređaji (multi split sistem) te elektronske brave s karticom. Postavljena je prvoklasna keramika, aluminijska vanjska stolarija te kvalitetni namještaj rađen po mjeri.
Kompletno namješten i opremljen stan odmah je useljiv i spreman za turističku sezonu, stanovanje ili vikend boravak.
Dodatna je prednost lokacija nekretnine, koja je nekoliko minuta hoda udaljena od centra mjesta i od prvih uređenih plaža.

Punat je slikovito mjesto smješteno na otoku Krku u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnoj obali otoka, u blizini grada Krka. Poznat je po svojoj prirodnoj ljepoti, bogatoj kulturnoj baštini i turističkim atrakcijama. Jedna od najvažnijih značajki Punata je njegova prekrasna prirodna luka, koja je jedna od najvećih i najsigurnijih na Jadranu. Luka Punat je popularna među nautičarima i omogućuje lako pristajanje brodova različitih veličina. U samom mjestu Punat možete istražiti uske uličice, tradicionalne kamene kuće i uživati u medi

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine