ISTRA, PULA, VERUDA - 2SS+DB stan na ekskluzivnoj lokaciji

Pula, Veruda, Pula, Hrvatska

299.000€

4 040 €/m2

Tip

Stan

Površina

74 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
299.000€
Površina
74 m2 (4 040 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
150m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
19.09.2024
ID
63506

Opis

ISTRA, VERUDA - Visoko kvalitetan i održavan 2SS+DB stan smješten na 3.katu manje zgrade, svega 150m od prvih plaža i šetnjice.

Predstavljamo prekrasan obiteljski stan smješten svega 150m od prvih prirodnih i uređenih plaža. Riječ je o stanu koji je idealan za sve one koji su u potrazi za idealnim mjestom za miran i siguran život, kao i za sve one koji su u potrazi za rijetkim prilikama u vidu turističke investicije. Stan je gotovo odmah useljiv i u potpunosti je namješten.

OPIS STANA:
Stan se sastoji od 74,55m2 stambenoga prostora, ulazom u stan smjestio se ulazni hodnika s prostorom za garderobu, koji povezuje sve prostorije stana, te nas uvodi prema dnevnom prostor stana koncipiranom po sistemu "open space-a", bez pregradnih zidova. Ovdje imate priliku svoje vrijeme provoditi u prostranom i osunčanom dnevnom boravaku, koji posjeduje pristup prema većem natkrivenom balkonu. Zatim se tu, uz dnevni boravak, nalazi i blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, te opremljena kuhinja idealna za pripremanje vaših najdražih delicija.
Stan posjeduje i dvije prostrane spavaće sobe, jedna spavaća predstavlja idealnu sobu za djecu, dok je druga nešto veče površine, te predstavlja "master" spavaću sobu. Stan posjeduje zatim i prostrano kupatilo, te odvojeni gostinjski toalet i spremište.

DODATNE INFORMACIJE:
Ono što svakako moramo istaknuti jest kvalitetna orijentacija stana prema suncu, što je doprinijelo u prirodnom osvjetljenju prostora i osjećaju

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine