ISTRA, PULA, VERUDA - 2SS+DB stan na atraktivnoj lokaciji

Pula, Veruda, Pula, Hrvatska

300.000€

3 658 €/m2

Tip

Stan

Površina

82 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
300.000€
Površina
82 m2 (3 658 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
63419

Opis

ISTRA, PULA, VERUDA - Luksuzno uređen i u potpunosti renoviran stan na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu.

Ponosno predstavljamo ovaj prvoklasan stan smješten na lokaciji, idealnoj za cjelogodišnji miran i siguran obiteljski život, a jednako tako i savršenoj za iznajmljivanje tijekom turističke sezone. Riječ je o stanju smještenom u kvalitetnoj i održavanoj zgradi, s orijentacijom prema suncu i otvorenim pogledom prema ostatku naselje.

Ovaj stan svojim budućim vlasnicima nudi priliku pravoga toplog i sigurnog obiteljskog doma koji se nalazi na svega nekoliko koraka od svog potrebnog sadržaja. Iskoristite ovu priliku i postanite vlasnikom ovog visoko kvalitetnog stana, za kojega smo sigurni kako će vas iznenaditi već na samome ulazu.

OPIS STANA:
Riječ je ostanu koji se sastoji od sveukupno 82,85m2 stambenoga prostora, te koji je smješten na 3. katu manje stambene zgrade. Prostor u ovome stanu savršeno je iskorišten kako bi se osigurao jednostavan i kvalitetan boravak, pa tako svaka od prostorija u potpunosti ispunjuje svoju zacrtanu ulogu.

Ulazom u stan smjestilo se predvorje koje povezuje sve prostorije stana i koje posjeduje prostor predviđen za garderobu. Zatim nas isto predvorje uvodi prema dnevnome dijelu stana koji je podijeljen u dvije prostorije s međusobnom komunikacijom uz pomoć prolaza, jedna se prostorija tako sastoji od moderne i opremljene vrhunske kuhinje, te i blagovaonice dovoljne za cijelu obitelj. Dok se u drugoj p

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine