ISTRA, PULA, VELI VRH - Luksuzan 2SS+DB stan u prizemlju novogardnje s dvorišt

Pula, Veli vrh, Pula, Hrvatska

282.000€

3 317 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
282.000€
Površina
85 m2 (3 317 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
11.09.2024
ID
60965

Opis

ISTRA, PULA, VELI VRH - 2SS+DB moderan i luksuzan stan, smješten u prizemlju novogradnje s privatnim i prostranim dvorištem.

Ponosno predstavljamo ovaj izvrstan stan, smješten u jednom od traženijih dijelova grada Pule. Riječ je o stanu u prizemlju manje novogradnje, koja se sastoji od svega nekoliko stambenih jedinica. Zgrada se nalazi u mirnom i tihom dijelu Veloga Vrha na lokaciji bez prometa i udaljena od gužvi i buke prometa. Lokacijski se stan nalazi na mjestu savršenom za miran i siguran obiteljski život, kao i za razvoj vlastite turističke ponude, sa sigurnim povratom na uloženo.

OPIS STANA:
Stan se sastoji od ukupno 85,74m2, od kojih se 72,27m2 odnosi na stambeni dio stana, dok se ostatak kvadrature odnosi na dva parking mjesta i okućnicu, računati po definiranom koeficijentu.

Stan se sastoji od ulaznoga predvorja s previđenim prostorom za garderobu, koje nas zatim uvodi u dnevni prostor stana, koncipiran po sistemu "open space-a", bez pregradnih zidova. Ovdje imate priliku svoje vrijeme provoditi u komotnom dnevnom boravku pored kojega se nalazi pristup natkrivenoj većoj terasi, dovoljnoj za stol s 4 do 6 sjedećih mjesta. Uz dnevni boravak, smjestila se blagovaonica i moderna opremljena kuhinja. Iz blagovaonice i kuhinje proteže se pristup prema nenatkrivenoj vanjskoj terasi smještenoj u vrtu.
Dvorište koje pripada stanu prostire se cijelom dužinom i širinom stana, te je savršeno za druženje s prijateljima i obitelji na otvorenom

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine