ISTRA, PULA, VELI VRH - 2SS+DB stan na mirnoj lokaciji

Pula, Veli vrh, Pula, Hrvatska

259.000€

3 320 €/m2

Tip

Stan

Površina

78 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
259.000€
Površina
78 m2 (3 320 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2500m
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.08.2024
ID
58360

Opis

ISTRA, PULA, VELI VRH - 2SS+DB svijetao obiteljski stan smješten na mirnoj lokaciji s predivnim pogledom prema zelenilu, a sve to u neposrednoj blizini centra grada.

Ponosno predstavljamo ovaj izvrstan obiteljski stan, koji će vas očarati već na samome dolasku. Riječ je o stanu koji se nalazi u manjoj stambenoj zgradi smještenoj u mirnoj i slijepoj ulici bez prometa. Stan osim što če vas očarati svojom lokacijom i odličnom organizacijom prostora, sigurni smo kako će vam se svidjeti predivan pogled koji seže iz stana kao i količina prirodne svjetlosti koja prodire u stan, a čime stvara poseban ugođaj i osjećaj pravog obiteljskog doma.

Iskoristite ovu priliku i postanite sretnim vlasnikom ovoga izvanrednog stana!

OPIS STANA:
Stan se nalazi na prvome katu zgrade bez lifta, sastoji se od ukupnih 78,90m2 stambenoga prostora koji su savršeno raspoređeni i maksimalno iskorišteni.
Na ulazu u stan tako se smjestilo ulazno predvorje s prostorom za garderobu, a koje nas zatim uvodi u dnevni prostor stana, koncipiran po sistemu "open space-a". Svoj boravak ovdje možete provoditi u komotnom dnevnome boravku, koji posjeduje i pristup zasebnom manjem balkonu. Uz dnevni boravak smjestila se blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, a tu se nalazi i moderna u potpunosti opremljena kuhinja s otokom. Blagovaonica i kuhinja posjeduju vlastiti pristup prema većoj natkrivenoj terasi, koja se proteže cijelom dužinom stana.

Veća je terasa idealna za opuštanje

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine