Pula, Veruda - prodaja stanova u novogradnji, B29

Pula, Nova Veruda, Pula, Hrvatska

430.000€

8 431 €/m2

Tip

Stan

Površina

51 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
430.000€
Površina
51 m2 (8 431 €/m2)
Kat
3
Terasa
Da
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.09.2024
ID
58769

Opis

Na jednoj od najtraženijih gradskih lokacija, na samom moru, prodaje se profinjen kompleks sa otvorenim pogledom na more i marinu.

Karakteristična arhitektura kompleksa i njegove fasade zagasitih, prirodnih boja, s nježnim smeđim i maslinastim tonovima, kao i pažljivo projektirano hortikulturno uređenje okoliša, inspirirani su istarskom prirodom u koju se nenametljivo uklapaju. Moderan dizajn stanova s visokim prozorima i staklenim izlazom na balkon osigurava obilje prirodne svjetlosti, a prostrani dnevni boravak dodatnu udobnost. Ovaj kompleks sastoji se od 36 stambenih jedinica – jednosobnih, dvosobnih, trosobnih ili open space – i privatnih parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Prodaju se po sistemu "ključ u ruke", sa kompletnim uređenim kupaonicama, podnim oblogama u svim prostorijama, elektroinstalacijama, klima uređajima, unutarnjom i vanjskom stolarijom, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, te antenskim sustavom. Stanovi se sastoje od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i direktnim izlazom na balkon. Kao podna obloga u sobama predviđen je parket debljine 2mm. Visoki prozori i izlaz na balkon, garantuju dnevnu svjetlost tokom većeg dijela dana.Pristup dnevnom boravku omogućen je iz predsoblja. Od ostalih prostorija, stan raspolaže sa predsobljem, lođom (balkonom), i vanjskom ostavom smještenom na etaži, u neposrednoj blizini stambene jedinice. U predsoblju i lođi je projektovana protuklizna keramika l klase. Ograda na

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine