Pula, Veruda - prodaja stanova u novogradnji, B6

Pula, Nova Veruda, Pula, Hrvatska

412.000€

8 078 €/m2

Tip

Stan

Površina

51 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
412.000€
Površina
51 m2 (8 078 €/m2)
Kat
Prizemlje
Terasa
Da
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
58778

Opis

Na jednoj od najtraženijih gradskih lokacija, na samom moru, prodaje se profinjen kompleks sa otvorenim pogledom na more i marinu.

Karakteristična arhitektura kompleksa i njegove fasade zagasitih, prirodnih boja, s nježnim smeđim i maslinastim tonovima, kao i pažljivo projektirano hortikulturno uređenje okoliša, inspirirani su istarskom prirodom u koju se nenametljivo uklapaju. Moderan dizajn stanova s visokim prozorima i staklenim izlazom na balkon osigurava obilje prirodne svjetlosti, a prostrani dnevni boravak dodatnu udobnost. Ovaj kompleks sastoji se od 36 stambenih jedinica – jednosobnih, dvosobnih, trosobnih ili open space – i privatnih parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Prodaju se po sistemu "ključ u ruke", sa kompletnim uređenim kupaonicama, podnim oblogama u svim prostorijama, elektroinstalacijama, klima uređajima, unutarnjom i vanjskom stolarijom, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, te antenskim sustavom. Stanovi se sastoje od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i direktnim izlazom na balkon. Kao podna obloga u sobama predviđen je parket debljine 2mm. Visoki prozori i izlaz na balkon, garantuju dnevnu svjetlost tokom većeg dijela dana.Pristup dnevnom boravku omogućen je iz predsoblja. Od ostalih prostorija, stan raspolaže sa predsobljem, lođom (balkonom), i vanjskom ostavom smještenom na etaži, u neposrednoj blizini stambene jedinice. U predsoblju i lođi je projektovana protuklizna keramika l klase. Ograda na

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine